Det er i forbindelse med en ny version af MemoAssist ændret en del på hvordan fjernstyringen sammenkobles. Det betyder konkret for dig at du skal “genetablere” fjernstyringen. Det gør du på følgende måde:

1) Opgrader den MemoAssist som du vil fjernstyre. Her skal du først opgradere iOS til version 10 - det gøres ved at kigge i indstillinger -> generelt -> software opdatering.
2) Når iOS er opgraderet, så gå ind i AppStore og kig efter opdateringer til MemoAssist. Hent den hvis der er nogen.

3)  På den enhed hvor du vil fjernstyre fra, slet den eksisterende MemoRemote
4) Opgrader iOS til version 10-
5) Dernæst gå ind i AppStore og hent den nye MemoRemote

5) Se denne lille film på hvordan du sammenkobler MemoAssist med MemoRemote https://vimeo.com/201269292