Det korte svar er 'Nej'. Når du køber MemoAssist, så gør du det gennem Apples AppStore. Her knyttes købet til det Apple-ID som du er logget ind med i AppStore på købstidspunktet. 

Hvem som bruger det Apple-ID, det er selvfølgelig op til dig - men generelt er det en rigtig dårlig ide at bruge et Apple-ID til flere personer. Husk på at MemoAssist synkroniserer alt sit indhold mellem enheder der er logget ind med samme Apple-ID.

Posted
AuthorMagnus Andersen
TagsDansk