Du kan få adgang til MemoAssist fra en anden iPad eller iPhone. Det kræver på elevens iPad:

1) iPad er logget ind i iCloud med en konto som er elevens (se ipad -> indstillinger -> AppleID -> iCloud).
2) iCloud Drive skal være tændt (se ipad -> indstillinger -> AppleID -> iCloud -> iCloud Drive)
3) Fjernstyring slåes til i MemoAssist se https://vimeo.com/201269292

HUSK at der skal være ledig plads både på iPad men også på iCloud drive. Apple giver de første 5GB plads gratis på iCloud Drive - hvilket er rigeligt til MemoAssist. Men måske har du fået fyldt pladsen med backups og foto? Hvis der ikke er ledig plads, så kan du ikke få fjernstyringen til at virke.

På den iPad/iphone som du vil fjernstyre fra kan du gratis hente programmet MemoRemote fra AppStore. Du skal også være logget ind i Cloud og have tændt iCloud Drive, men med en anden konto end den som bruges til MemoAssist.