Det er muligt at låse MemoAssist for ændringer. Det kan være anvendeligt hvis man gerne vil undgå at brugeren kommer til at ændre i dagsplanen. Man kan låse MemoAssist fra MemoRemote, så det kræver altså at man har fjernstyringen oppe og køre. Når man har det, så kan man fra MemoRemotes hovedside holde fingeren i 1-2 sekunder på den bruger man ønsker at låse. Herefter vælge "Lås / Lås op". Når MemoAssist er låst ses en hængelås på brugeren ind i MemoRemote.

Posted
AuthorMagnus Andersen
TagsDansk