Med beacons kan du oprettes Guides som knyttes til en bestemt fysisk lokation (der hvor du placerer beacon). Når MemoAssist er indenfor rækkevidde af Beacon, så kommer der en alarm med guiden. Den samme beacon kan bruges af mange brugere på samme tid, da beacon kun angiver postionen. Det er ude på den enkelte brugers MemoAssist at beacon “oversættes” til en guide. Guides med beacons kan endvidere sættes til kun at virke indenfor et bestemt tidsinterval, f.eks. man - fre mellem 8:00 og 10:00, eller tilsvarende.

Du kan købe Beacons ved at bruge linket i App'en som fører direkte til Beacon Shoppen. Beacons skal købes der. De koster 500 dkr stykket. Man kan ikke bare bruge en hvilken-som-helst beacon, da de skal kodes til at virke med MemoAssist, og det skal gøres her.

Posted
AuthorMagnus Andersen
TagsDansk